Soluții

Care sunt avantajele soluțiilor noastre?

Forța campaniei outdoor este uriașă și creează o interacțiune directă, senzorială, între public și brand. Publicitatea outdoor este acum și aici. Această dimensiune fizică sprijină clienții de publicitate să creeze experiențe memorabile cu diferitele tipuri de public țintă.

 • un outdoor măsurabil;
 • audienţe, nu doar panouri;
 • oferte automatizate şi coordonate GPS prin software-ul
  de audienţă dezvoltat în cadrul companiei noastre;
 • rapoarte despre competiţie şi industrie;
 • o monitorizare profesionistă a campaniei;
Care sunt soluţiile noastre?
Prin partenerii noştri din toată ţara, derulăm campanii outdoor cu acoperire naţională, în toate marile orașe, și cu focus pe București. Oferim soluţii integrate de outdoor cu ecou naţional. Rapid, sigur şi uşor de controlat. Conectăm micile retele OOH regionale la marile campanii derulate la nivel naţional!Găsim soluţii împreună!

Închiriere panouri
publicitare outdoor

De la panouri simple la cele luminate, de la bannere de mari dimensiuni la soluţii atipice, asigurăm profesionist şi rapid închirierea spaţiilor potrivite pentru obiectivele unei campanii.

Backlit-urile asigură vizibilitate şi o prezenţă de impact prin numărul mare de suporturi din portofoliu. Sunt iluminate și sunt considerate suporturi premium. Grafica afișată poate fi declinată pe diferite formate: 3.2×2.4, 4×3, 4×6, 6×3, 5×5

MESH-urile – sunt soluţiile de publicitate outdoor recomandate pentru lideri de piaţă şi pentru campanii care doresc să construiască rapid notorietate. Cunoscute ca banner plasă (mesh în engleză-plasă) asigură maximum de impact. Sunt plasate pe clădirile mari şi cu maximă vizibilitate, în arii cu trafic intens.

Prismele sunt suporturi mari, în formă de triunghi sau patrulater, au dimensiuni de expunere mari şi se pot amplasa în locaţii cu mare aglomeraţie urbană sau unde nu există disponibilitate pentru un alt tip de suport. Sunt soluţii excelente pentru campanii care trebuie să genereze rapid impact şi rezultate.

Cuburile dau şi mai multă versatilitate într-o campanie de outdoor, oferă vizibilitate pe toate suprafeţele acestora și au avantajul amplasării pe marile bulevarde sau intersecţii dintr-un oraş.

City Light-urile sunt panouri luminate din interior, amplasate în proximitatea semafoarelor, trecerilor de pietoni, staţiilor de autobuz, în zonele unde viteza de rulare este redusă şi timpul de expunere a mesajului este mai îndelungat.

Billboard-uri sunt recomandate pentru campanii cu durată scurtă de expunere sau cu schimbări dese de vizualuri şi mesaje, acestea sunt intens folosite pe drumurile naţionale, poziţionate pe un singur sens, şi sunt recomandate pentru obiective turistice, evenimente de oraş sau promovarea unor servicii şi branduri.

Proiectele speciale sunt specialitatea noastră. Găsim soluţiile sau le creăm pentru orice tip de campanie îndrăzneaţă şi care iese din tipare.

Planificare media outdoor
şi consultanţă

Universal Solution abordează cu răbdare şi eficienţă fiecare client.
Ne definește Responsabilitatea și prin grija cu care alegem să investim bugetele clienților în mesaje publicitare OOH. Acordăm o atenţie sporită clienților care comunică pentru prima dată în outdoor şi au nevoie de consultanță și ajutor pentru a profita de cele mai potrivite canale și servicii care să-i ajute să-și maximizeze investițiile.

Astfel, nu oferim doar suporturi de publicitate clienţilor. Le ascultăm cu mare atenţie nevoile, înţelegem ce îşi doresc şi împreună elaborăm strategia de comunicare outdoor prin care ei își pot atinge obiectivele de campanie.

Reţele naționale integrate

Adaptabilitatea este statu-quo-ul Universal Solution. Se regășeste în serviciile și ofertele adaptate pentru fiecare client în parte și în parteneriatele stabile dezvoltate cu furnizorii noștri proprietari de spații outdoor.
Derularea campaniilor sub umbrela Universal Solution asigură clienților:

 • Preţ garantat;
 • Viteză de reacție în implementare;
 • Control al costurilor și al expunerii;
 • Monitorizare profesionistă independentă;
 • Feedback continuu.

Soluţii outdoor atipice
– proiecte speciale

Inovația este trambulina care ne recomandă ca alegerea #Nr1 a clienţilor pentru proiecte speciale în outdoor. Am transformat experienţa în inovație. De la butaforii, litere volumetrice la extensii şi adaptări ale panourilor, integrăm cu succes într-o rețea funcțională cea mare varietate de suporturi pentru campanii atipice în outdoor.

Universal Solution găseşte #SoluţiaOutdoor potrivită pentru fiecare client.
Sau o creează!

10 ani de Universal Solution în cifre

0
Proiecte Speciale
0
Clienți
0
Campanii